eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

A Fidesz-KDNP 800 ezer kopogtatócédulánál tart

Közel azonos eredményt vár a Fidesz kampányfőnöke az őszi önkormányzati választásokon, mint amit áprilisban az országgyűlési voksoláson ért el pártja - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Kósa Lajos.

A Fidesz ügyvezető alelnöke elmondta: jól állnak az ajánlószelvények összegyűjtésével, hiszen alig egy hét alatt nyolcszázezer kopogtatócédulát kaptak a választóktól a kormánypártok jelöltjei.

A Fidesz-KDNP kampányát irányító Kósa Lajos úgy véli, hogy az MSZP-nek most újra kell építeni többek között az önkormányzati rendszert és a helyi közigazgatást. Kósa szerint a kormánypártok közötti politikai szövetség annak ellenére is töretlen, hogy bizonyos kérdésekben vannak vitáik.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó politikus elmondta, komolyan gondolják az Alkotmánybíróság esetleges Esztergomba költöztetését. Kósa Lajos közölte azt is, hogy Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök jó néhány települést fel fog keresni az önkormányzati választások kampányában.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×