eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A boldog kutyák 36-an vannak

Közel négyszáz állatbarát kereste fel az Illatos úti Ebtelepet a hétvégi örökbefogadó napon, összesen harminchat eb talált gazdára.

Az intézmény közleménye szerint a kilátogató vendégek közül sokan jelezték, hogy az elkövetkezendő napokban visszatérnek a később elvihető állatokért.

A Vigyél Haza Alapítvány által szervezett örökbefogadó napon és az azt követő egy hónapon keresztül az intézmény az összes olyan szuka kutya ivartalaníttatását átvállalja, amelyet magánszemély közvetlenül a telepről fogad örökbe.

A kutyák védőoltást, külső élősködők elleni cseppet, féregtelenítő kezelést és mikrochipet, új gazdáik pedig a Fressnapf Állati Áruházba szóló vásárlási utalványt kapnak ajándékba.

A Vigyél Haza Alapítványt két éve hozták létre a kultúra, a művészet és az üzleti élet terén sikeres magánszemélyek, hogy segítsék az Illatos úti telepen lévő kutyák életkörülményeinek javítását, örökbefogadási esélyeinek növelését. Megalakulása óta - lelkes önkéntesek és támogatók segítségével - több mint kétszázötven kutyát segített szerető gazdához.

A telepen - a rendelkezésre álló 94 férőhelyen - jelenleg 120 eb vár gazdára.

Az örökbefogadás részleteiről, az ebtelep szolgáltatásairól és az ott élő állatokról a www.vigyelhaza.hu honlapon találhatók további információk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×