eur:
394.8
usd:
371.31
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Pokorni: Egy tisztességesebb, egyenesebb korszak kezdődik

A Fidesz nagy győzelemre számít a hegyvidéki körzetekben, ehhez azonban figyelni kell, hogy a Jobbik ne ossza meg a listás és az egyéni szavazatokat - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök, a XII. kerület polgármestere.

Budapest XII. kerületében a Jobbik nem az az éhes proletár, amelyik Ózdon, Miskolcon vagy Baranyában jelen van, és nagyon erős indulattal és dühvel gyűlöl mindenkit - fogalmazott az InfoRádió Aréna című műsorában a kerület polgármestere, aki hozzátette: a hegyvidéki körzetekben egy konszolidáltabb radikális polgári réteg él.

Pokorni Zoltán elmondta: nagy megpróbáltatás nem vár a Fidesz jelöltjére a XII. kerületben, a Jobbik azonban gondot jelenthet, éppen ezért a Fidesz kampánya az utolsó két hétben arra koncentrál, hogy arra ösztönözze a választókat, ne osszák meg szavazataikat, és mindkét, a listás és az egyéni voksukat a Fideszre adják.

Az új politikai kultúra próbája lesz, hogy ne csak az ellenfeleivel, hanem a saját tagjaival szemben is következetesen eljárjon - hangoztatta a politikus, aki szerint ez az új politikai kultúra adhatja meg a hátterét annak, hogy az emberek bízzanak egy tisztességesebb, egyenesebb korszak eljövetelében.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×