eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Nem dönt ma az OVB az MDF ügyében

Nem dönt ma az Országos Választási Bizottság az MDF fővárosi listájának ügyében. A testület megvárja a Fővárosi Bíróság döntését az ügyben. Az OVB úgy ítélte meg, hogy ez összefügg a demokrata fórum országos listájával is, ezért annak nyilvántartásba vételéről sem határoznak. Kolompár Orbán, Hatvani Csaba, Földesi-Szabó László, Nagy Tamás és Herényi Károly mentelmi ügyében zárt ülésen dönt a testület.

Az Országos Választási Bizottsághoz azért fordult jogorvoslatért az MDF, mert a Fővárosi Választási Bizottság tegnap elutasította a párt nyilvántartásba vételét. Dávid Ibolya pártelnök úgy vélte: a döntés célja az volt, hogy elhallgattassák Bokros Lajost. A Fővárosi Választási Bizottság az elutasító döntést azzal indokolta, hogy sem a lista bejelentésekor, sem a határozat meghozatalakor nem volt elegendő, jogerősen nyilvántartásba vett jelölt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×