eur:
394.07
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Csapody kiírta magát mindenhonnan

Csapody Miklós "elaltatta" honlapját is, azzal egy időben, hogy bejelentette az MDF-ből való kilépését. A honlapon néhány mondat olvasható, amelyben a csalódott politikus az ellenállásról beszél.

"Köszönöm a sok-sok támogatást, a sok kopogtató cédulát, a bizalmat. Ez ad nekem erőt az ellenálláshoz. A viszontlátásra."

Ez a néhány mondat olvasható jelenleg Csapody Miklós honlapján. A politikus tömör búcsúja azt sejteti, hogy esetleg a valamikori visszatérést tervezi.

A búcsúsorokra kattintva Csapodynak az az írása jelenik meg, amelyet a parlamentblog.hu közölt március 21-én, és amelyben a képviselő szintén búcsúzik, a blogtól.

Furcsa, hogy az elköszönő politikus éppen ide "linkeli" a honlapjára érkezőket, hiszen a kommentelők egyrészt itt igen durván, többnyire nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel "búcsúznak" Csapody Miklóstól.

Másrészt az írás zavaros, a szerző előbb őzikének, majd szarvasnak, végül vadásznak nevezi magát. Mint írja: "Nemrégiben mégis újabb vadásztársaság alakult, és mivel nekem nincs kedvem tovább lövöldözni, a pörköltről is majd csak olvasni fogok, Önökkel együtt."

A politikus nehezen érthető írására viszont igen egyértelműen, többnyire ellenségesen reagálnak a hozzászólók. A magukat korábbi MDF-szavazónak bemutató véleményalkotók is nehezményezik, hogy Csapody "hosszú időn keresztül asszisztált az MDF szétveréséhez".

Az idézhető kommentek minimum "megélhetési politikusnak" nevezik Csapodyt, aki "azt kapta, amit megérdemelt". A hozzászólók közül többen felemlegetik, hogy a hét elején még meg tudta volna akadályozni a budapesti lista felállítását, de nem tette, mert bízott abban, hogy sikerül újra beverekednie magát a parlamentbe.

Az egyik hozzászóló így összegzi a helyzetet: "Van abban valami végtelenül elszomorító, hogy az egykori két nagy rivális, az SZDSZ és az MDF ma egymásra borulva haldoklik. Miközben már egyik sem az, ami..."

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×