Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kövér: nem igazán hittünk abban, hogy felelősek vagyunk a saját sorsunkért

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az elmúlt húsz év legnagyobb tanulsága, hogy nem igazán hittünk 1990 óta abban, hogy az életünk a kezünkben van és felelősek vagyunk a saját sorsunkért - mondta Kövér László Barcson.

A Fidesz országos választmányának elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) által szervezett szerda esti kerekasztal-beszélgetés meghívott vendégként érkezett a Dráva-parti városba, csakúgy, mint Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke.

Kövér Lászlót az újságírók a számára beígért "ország-gyógyító" kérdéssel várták, amelyre a Fidesz országos választmányának elnöke azzal válaszolt: az emberek akaratából, ambíciójával, elszánásából, munkájával, szorgalmával, tehetségével és főleg a hitével építenék újra az országot.

Ha újra akarjuk építeni az országot, akkor nem csupán egy jó kormányra, nem csupán egy jó gazdasági programra van szükség, hanem arra is, hogy az emberek összeszedjék a maradék energiájukat és megpróbálják a saját maguk sorsának a javításán keresztül az országot is felemelni - tette hozzá Kövér László.

A Dráva-parti városban a Fidesz-KDNP jelöltjeként Karvalics Ottó, a város alpolgármestere indul az áprilisi országgyűlési választáson. Ellenfele az Országos Választási Iroda jelenlegi adatai szerint Barcs MSZP-s polgármestere, Feigli Ferenc, Gyenesei István, a Somogyért országgyűlési képviselője, a Gyurcsány-kormány volt önkormányzati minisztere, valamint Egervári József, a Jobbik jelöltje lesz.