eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Gyurcsány pártelnök és frakcióvezető sem akar lenni

Sem a pártelnöki, sem a frakcióvezetői tisztséget nem vállalná az MSZP-ben a választások után Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök a távirati irodának azt mondta: számára a magyar progresszió és benne a baloldal ügye fontosabb, mint az, hogy ki tölti majd be ezeket a posztokat.

A szocialista politikus a várható választási eredménnyel kapcsolatban annyi mondott: nem ezen spekulál, hanem dolgozik az utolsó napig, hogy megmutassa, Magyarország mekkora utat tett meg az utóbbi nyolc évben. Gyurcsány Ferenc március 19-én, a Magyar Demokratikus Charta felkérésére országértékelő beszédet tart a szervezet rendezvényén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×