eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Országjárásba kezdenek a Fidesz-KDNP politikusai, jelöltjei

Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz-KDNP választási felkészülése: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői országjárásba kezdenek, az önkéntesek pedig - a jelöltekkel együtt - közterületi helyszínekre települnek ki és "ott folytatják a párbeszédet a választópolgárokkal".

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy "Itt az idő!" címmel, 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért tájékoztató kiadványt készítettek, amelyben a "Gyurcsány-kormány negatív tetteit" vetik össze a Fidesz vállalásaival.

Hozzátette, első körben a posta juttatja el ezeket a kiadványokat a választókhoz, illetve az önkéntesek adják az emberek kezébe a közterületi kitelepülésekkor. A tájékoztató füzet teljes költségvetése - kézbesítéssel együtt - 55 millió forint, amelyet a támogatóktól beérkezett adományokból finanszíroztak meg.
   
Nyitrai Zsolt a belvárosi Ferenciek terén, egy Fidesz-KDNP-s választási stand előtt tartott tájékoztatóján kifejtette: kapcsolatban állnak több nemzetközi kampányszakértővel, és az Obama-, a Merkel-, valamint a Sarkozy-stáb emberei is felhívták a figyelmüket, hogy a választási felkészülésben, kampányban nagyon fontosak a hirdetések, plakátok, a legfontosabb azonban a választókkal folytatott közvetlen párbeszéd. A Fidesz-KDNP is erre építi választási felkészülését, majd a későbbiekben a kampányát - hangsúlyozta.
   
Az országjárással kapcsolatban Nyitrai Zsolt elmondta: március 1-je és április 11-e között több mint ezer eseményük lesz, döntően gyűlések, lakossági fórumok.
   
A politikus megjegyezte, hogy mindemellett az ajánlószelvények gyűjtése is folytatódik.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×