Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Országjárásba kezdenek a Fidesz-KDNP politikusai, jelöltjei

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz-KDNP választási felkészülése: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői országjárásba kezdenek, az önkéntesek pedig - a jelöltekkel együtt - közterületi helyszínekre települnek ki és \"ott folytatják a párbeszédet a választópolgárokkal\".

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy "Itt az idő!" címmel, 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért tájékoztató kiadványt készítettek, amelyben a "Gyurcsány-kormány negatív tetteit" vetik össze a Fidesz vállalásaival.

Hozzátette, első körben a posta juttatja el ezeket a kiadványokat a választókhoz, illetve az önkéntesek adják az emberek kezébe a közterületi kitelepülésekkor. A tájékoztató füzet teljes költségvetése - kézbesítéssel együtt - 55 millió forint, amelyet a támogatóktól beérkezett adományokból finanszíroztak meg.
   
Nyitrai Zsolt a belvárosi Ferenciek terén, egy Fidesz-KDNP-s választási stand előtt tartott tájékoztatóján kifejtette: kapcsolatban állnak több nemzetközi kampányszakértővel, és az Obama-, a Merkel-, valamint a Sarkozy-stáb emberei is felhívták a figyelmüket, hogy a választási felkészülésben, kampányban nagyon fontosak a hirdetések, plakátok, a legfontosabb azonban a választókkal folytatott közvetlen párbeszéd. A Fidesz-KDNP is erre építi választási felkészülését, majd a későbbiekben a kampányát - hangsúlyozta.
   
Az országjárással kapcsolatban Nyitrai Zsolt elmondta: március 1-je és április 11-e között több mint ezer eseményük lesz, döntően gyűlések, lakossági fórumok.
   
A politikus megjegyezte, hogy mindemellett az ajánlószelvények gyűjtése is folytatódik.