Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bajnai minimum fél évig pihenni akar

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Bajnai Gordon véleménye szerint a kormány megalakulásakor megfogalmazott vállalásaikat jóval kilencven százalék felett teljesítették.

A kormányfő a Magyar Televízió Az Este című műsorában azt mondta: az erről szóló elemzést kedden közzéteszik.

Hangsúlyozta: a lényeget tekintve arra vállalkoztak, hogy Magyarországot egy év múlva stabil, biztonságos állapotban, növekedési pályára állítva adják át, úgy hogy közben megvédték az embereket is.

Bajnai Gordon úgy fogalmazott: minimum fél évig pihenni akar a választások után, hogy kitalálja, mihez kezdjen a későbbiekben.

Hozzátette: még nem gondolkodott el komolyan azon, hogy a pihenés után mivel foglalkozzon, bár sokan kérdezik ezt tőle. Ez a fél év éppen arról szól, hogy kitaláljam, mi az, amit állampolgárként - elköszönve ettől a nagyon megtisztelő és fontos poszttól - majd csinálni fogok - fogalmazott.

Úgy fogalmazott: ennyi idő kell ahhoz, hogy "méregtelenítse a fejét".

Bajnai Gordon hangsúlyozta: nem szabad elfeledkezni arról, hogy ez a kormány várhatóan május végéig még a helyén van, teljes felhatalmazással végzi a dolgát a két választási forduló végéig.

Szavai szerint még nagyon sok dolguk van. Nagyon észnél kell lenni, hogy az ország ne térjen le erről a pályáról, ne kövessünk el hibát és Magyarországot úgy adják át a következő kormányzatnak, ami végre ismét egy növekedő, egy prosperáló, vonzó pályát jelent az országnak.