Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Rendőrt gázolt a teherautó a ködben - újabb balesetek

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy rendőrnő súlyosan megsérült, egy busz és egy tűzoltóautó pedig az árokba csúszott annak a balesetnek a közelében, amely péntek reggel történt Csongrád és Kiskunfélegyháza között a 451-es úton, ahol teljes az útzár - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

A baleset miatt lezárt úton a forgalmat irányító rendőrt egy német kamionos ütötte el, a sűrű ködben a sofőr későn vette észre az egyenruhást, akinek már nem volt ideje félreugrani - mondta Szenti Szabolcs.

A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba a rendőrnőt - tette hozzá a hadnagy.

Az álló kocsisort a köd miatt későn észlelte egy román autóbusz vezetője is, a sofőr, hogy az ütközést elkerülje, jobbra rántotta a kormányt. A busz árokba hajtott, de személyi sérülés nem történt. A helyszínre Kiskunfélegyháza felől érkező tűzoltóautó szintén nem vette észre az álló járműveket, ezért annak vezetője is elrántotta a kormányt és az árokba csúszott. A gépjárműben ülő tűzoltók közül sem sérült meg senki.

Az első, egy rosszul belátható kanyarban történt baleset során egy kamion és személyautó ütközött frontálisan. A kocsiban ketten súlyosan megsérültek, a kamion vezetőjének nem esett baja.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Bokrosnál és Gátérnál elterelik.