eur:
394.26
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Busz alá esett, magával vonszolta a jármű Hódmezővásárhelyen

Életveszélyesen megsérült az a férfi, aki egy busz alá esett péntek este Hódmezővásárhelyen; a jármű több száz méteren keresztül vonszolta magával a szerencsétlenül járt embert - közölte a rendőrség a honlapján szombaton.

A férfi, aki egy társával együtt Makóra szeretett volna eljutni, akkor érkezett a megállóba, amikor a busz már elindult. Ekkor a 36 éves makói lakos a busz után szaladt, majd eddig tisztázatlan körülmények között a jármű alá került és ott felakadt. A járat több száz méteren keresztül vonszolta magával, végül utasok vették észre, és szóltak a sofőrnek, hogy álljon meg.

A férfit a tűzoltók szabadították ki, majd a mentőszolgálat munkatársai közel háromnegyed órán keresztül dolgoztak azon, hogy szállítható állapotba hozzák. A férfit a szegedi traumatológiai klinikára vitték életveszélyes állapotban, ahol azonnal műteni kezdték.

A rendőrségi vizsgálat elsődleges megállapítása szerint a férfi erősen ittas volt, és a sofőr vélhetően nem észlelhette a balesetet. A busz egyébként nem is Makóra, hanem Szegedre tartott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×