eur:
393.47
usd:
367.04
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Az SZDSZ budapesti választmánya jóváhagyta az MDF ajánlatát

Az SZDSZ budapesti választmánya pénteki ülésén 37 igen, két nem szavazattal, öt tartózkodás mellett jóváhagyta az MDF fővárosi választmányának múlt heti javaslatát, amelyben a két párt választási együttműködésére tettek ajánlatot - jelentette be Retkes Attila, az SZDSZ elnöke sajtótájékoztatón.

Boruzs András, a szabad demokraták budapesti elnöke hozzátette, hogy megjelölték azt a 18 választókerületet, amelyben a szabad demokraták jelöltjei indulhatnak, de személyekről nem döntöttek.

Azt mondta, hogy a liberálisok jelöltjei Budapesten MDF-SZDSZ közös jelöltként indulnak, míg az MDF-nek döntenie kell arról, hogy a fővárosban szerepelteti-e az SZDSZ nevét szavazólapokon.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Mérsékelt elmozdulásokkal kezdődhet a kereskedés az irányadó európai tőzsdéken a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák előtt. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×