eur:
394.61
usd:
371.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Gyurcsánnyal és Bajnaival is kampányolhatnak az MSZP egyéni jelöltjei

Kedden kezdik fényképezni az MSZP egyéni képviselőjelöltjeit, a fotók a január 15-én induló jelölti kampányhoz készülnek - tudta meg szocialista forrásból az MTI. A jelöltek hat ismert politikus közül választhatják ki, hogy a róluk készült képeken ki szerepeljen mellettük, ha erre igényt tartanak.

Az MSZP azért indítja ilyen korán az egyéni jelöltek kampányát, hogy a választók már a kopogtatócédula gyűjtésének idejére megismerjék a szocialista politikusokat. Az egyéni jelöltek képei mellett egy külön plakáton Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt is szerepel majd.

Az MTI úgy tudja, a jelöltek kedden hat politikus közül választhatják ki, hogy ki álljon mellettük a képeken, ha erre igényt tartanak: választható Bajnai Gordon miniszterelnök, Lendvai Ildikó pártelnök, Mesterházy Attila, Kovács László uniós biztos, Szili Katalin volt házelnök és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök.

A képeket a jelöltek tetszés szerint használhatják fel, így a felvételek felkerülhetnek szórólapokra, honlapokra, vagy bekerülhetnek a helyi újságokba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×