eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Különleges művészeti képzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

Művészeti képzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, amelynek keretében a vizuális műfajokat egyben tartják, és ezek szinergiáit kihasználják - mondta az InfoRádiónak a mai nyílt nap alkalmából a főiskola rektora.

Teljesen új dolog kezdődik a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, ahol azokat a művészeti műfajokat, amelyeket eddig külön kezeltek, most egyben tartják, és megpróbálják a szinergiákat hasznosítani - így jellemezte az új művészeti képzést az InfoRádiónak Vass László.

A főiskola rektora hozzátette: a grafika, a mozgókép és a dizájn egy csoportban kezelése új minőséget hoz létre, amelyet eddig még senki nem próbált meg.

Vass László elmondta azt is: a felvételin alkalmassági vizsga is lesz, vagyis olyan jelentkezését várják, akiknek ezeken a területeken van tehetsége, és aki hajlandóak elmenni olyan művészeti irányba, hogy megszerzett tudásukat a gazdaságban és a közösségi kommunikáció különböző területein szívesen használnák.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×