eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Ismét járható a Putnok-Borsodbóta közötti út

Ismét megnyitották a forgalom előtt a Putnok és Borsodbóta közötti utat hétfőn, ám több út egy-egy szakaszán a Sajó áradása miatt még mindig nem lehet közlekedni Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - tájékoztatta a Magyar Közút kht. területi igazgatóságának ügyelete az MTI-t.

A Sajó áradása miatt az elmúlt héten lezárt Putnok-Borsodbóta közötti út víz alá került szakaszát hétfőn reggel fél kilenctől ismét használhatják az autósok.

Ugyanakkor továbbra sem lehet közlekedni a Sajóivánka-Sajókaza közötti út egy szakaszán, miként a 26-as számú főutat Sajóvelezddel összekötő út mintegy fél kilométer hosszúságú szakaszán.

A Bódva áradása miatt még most sem lehet személyautóval megközelíteni Tornabarakonyt és Tornaszentandrást, ugyanakkor az ellátással nincs gond, teherautókkal, traktorokkal be lehet menni a településekre.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×