eur:
395.68
usd:
366.57
bux:
65672.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Felfüggesztettek két hevesi rendőrt

Heves megyében két rendőrt ideiglenesen felmentettek a szolgálatból a péntek éjjel történt bántalmazás miatt.

Juhász István, Heves megye rendőrfőkapitánya azt mondta: egy roma férfi azt állította, hogy 5 rendőr támadt rá, ezért az ügyben vizsgálatot indított. Hozzátette: a járőrök között volt két miskolci rendészeti szakközépiskolás is, esetükben jelzéssel éltek az intézmény vezetőjének.

A rendőfőkapitány az ötödik rendőrről nem beszélt. A megvert férfi tegnap elhagyhatta az egri Markhot Ferenc Kórházat. A 30 év körüli fiatalember azt állította, hogy ittasan hazafelé tartott, amikor járőrök megállították és megverték, valamint egy kis kaliberű fegyverrel meg is lőtték. Az ügyben rendőri bántalmazás miatt tett feljelentést. Az esetet az Egri Nyomozó Főügyészség vizsgálja ki.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×