eur:
393.75
usd:
368.58
bux:
66234.34
2024. április 24. szerda György

Az MSZP-választmány húszasával vitatja meg az országos listát

Az MSZP választmánya tömbönként vitatja meg és részletekben szavaz a párt országos listájáról - közölte Simon Gábor, a testület elnöke az ülés kezdetekor.

Mivel a választmány az országos elnökséggel közös javaslatot terjeszt a jövő héti kongresszus elé, a két testület a szavazások végéig folyamatosan ülésezik - közölte Simon Gábor.

Arra a kérdésre, számít-e vitára, azt válaszolta: azért vannak itt, hogy vitázzanak. "Vannak olyan szervezetek, ahol a listát átadják, és arról egy gombnyomással, vagy egy kézfelemeléssel szavaznak, és van ahol vitát is tartanak" - fogalmazott Simon Gábor.

Az MTI úgy tudja, az első húszban van - akikről egy csomagban szavazhat a választmány - Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt, Lendvai Ildikó pártelnök, Kovács László volt uniós biztos, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő, Botka László Csongrád megyei elnök, Kiss Péter alelnök, Szekeres Imre elnökhelyettes, Simon Gábor választmányi elnök, Lamperth Mónika elnökhelyettes, Ujhelyi István alelnök, Hiller István oktatási miniszter, Puch László pártigazgató, Simon Gábor, a párt etikai bizottságának elnöke, Juhász Ferenc, Vadai Ágnes, Veres János és Bárándy Gergely elnökségi tagok valamint huszadikként Szűcs Erika választmányi elnökhelyettes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×