eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Fizessen kártyával a rendőrnek - húsz százalék kedvezménnyel!

Mobil bankkártya-leolvasók beszerzését tervezi a rendőrség, amely más technikai eszközökkel együtt lehetővé tenni, hogy a megbírságolt a helyszínen kártyával fizessen. Sőt kedvezményt is adnának annak, aki azonnal fizet.

A rendőrség már rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyek segítségével hitelesen bizonyítani tudják egy autósnak azt, ha szabályt sértett, például átlépte a megengedett sebességhatárt.

A jövőben azonban teljes egészében a helyszínen történhet az ügyintézés, ha a hatóság beszerzi az ehhez szükséges technikai eszközöket - mondta az InfoRádióban Samu István, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója.

Azaz mobil terminálokat szereznek be, amely bankkártyás fizetést tesz lehetővé a helyszínen. A rendőrség tervei között szerepel az is, hogy 20 százalék kedvezményt is ad azok számára, akik azonnal leróják büntetésüket.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×