Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A Bookline.hu az év internetes kereskedője

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott \"Év Internetes Kereskedője Díj\" 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett. \"Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője\" címet a Bigyoshop.hu kapta. Az idei évben először \"Az Év Innovatív Kereskedője Díjat\" is kiosztották, amelyet a Netpincér.hu érdemelt ki.

A Bookline.hu az ötödik alkalommal megrendezett verseny során immár másodjára nyerte el a címet. Az InfoRádióval egy cégcsoportba tartozó Bookline Magyarország legnagyobb internetes kereskedője, amely a magyaron kívül jelen van a román és a szlovák internetes piacon is.

A Bookline üzletfejlesztése során kiemelt hangsúlyt fektet a tevékenységi körének folyamatos bővítésére. A klasszikus antikvár és új könyvek mellett jelenleg idegen nyelvű könyvek, műszaki és drogériai termékek, játékok és ajándékok is szerepelnek a kínálatában.

2009-ben a Bookline márka elnyerte a Superbrands címet és ezzel egy időben a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) az Év Kereskedője díjjal jutalmazta.

"Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője" címet a Bigyoshop.hu kapta, amely a különleges ajándékok egyik legnépszerűbb és a leglátogatottabb online ajándékboltja. Olyan termékeket forgalmaz, amelyekhez korábban nehezen lehetett Magyarországon hozzájutni. Profiljuk elsősorban vicces, nem mindennapi ajándékok forgalmazása.

"Az Év Innovatív Kereskedője Díjat" a Netpincér.hu kapta, amely - saját jellemzése alapján - nem más, mint a világ konyhaművészete a képernyőn. Az internetes felhasználók kényelmesen és egyszerűen válogathatnak bármely, Magyarországon a megadott címre házhoz szállító étterem kínálatából.

A világhálón lebonyolított vásárlások száma alapján a NetPincér.hu ma az egyik legszívesebben használt szolgáltatás a magyar internetezők között.