eur:
393.87
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gázpisztollyal lőtt támadójára egy fideszes önkormányzati képviselő Esztergomban

Gázpisztollyal lőtt támadójára Kolumbán György Esztergom fideszes önkormányzati képviselője. Előzőleg szemtanúk számoltak be arról, hogy előző este egy verekedésben a képviselő használta gázfegyverét.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense annyit erősített meg a távirati irodának, hogy összeverekedett két 65 év körüli férfi Esztergom főterén szombat este, egyikük többször megütötte, majd ágyékon rúgta a másikat, aki válaszul gázfegyverrel közelről kétszer arcon lőtte.

Mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek - mondta el Léber Gabriella. Közölte azt is, hogy a verekedő férfi ellen garázdaság gyanújával indítanak eljárást, a gázpisztolyt használó férfinél pedig vizsgálják, jogos önvédelemről volt-e szó.

Kolumbán György a távirati iroda megkeresésére azt mondta: egy férfi lépett oda hozzá Esztergom főterén, egy papírlapot tartott elé, majd amikor olvasni kezdte, a férfi arcon ütötte. Õ ekkor rálőtt - az engedéllyel tartott - gázpisztolyából. A támadó nem sokkal később visszatért, akkor ágyékon rúgta a képviselőt, aki ekkor ismét rálőtt.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×