eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Több tonnás esztergapad zuhant egy férfira Székesfehérváron

A helyszínen meghalt az a 27 éves férfi, akire rázuhant egy több tonnás esztergapad Székesfehérvár kisfaludi városrészében vasárnap kora délután - közölték a mentésben részt vevő szervezetek munkatársai az MTI-vel.

Rázuhant egy férfira egy esztergapad Székesfehérvár-Kisfaludon, a helyszínre a székesfehérvári tűzoltók és a mentők indultak el - közölte Szén Zoltán polgári védelmi őrnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje az MTI-vel.

Egy családi ház hátsó műhelyében, egy mintegy 12 négyzetméter alapterületű helyiségben borult rá a több tonnás vasesztergapad a férfira - mondta el a helyszínről Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője. Közlése szerint a férfi a munkagép alá szorult.

Hozzátette: a fehérvári tűzoltóknak feszítővágókkal, feszítőhengerrel, emelőpárnákkal és különböző méretű faékekkel sikerült megemelniük és megtámasztaniuk a munkagépet, s így ki tudták emelni a beszorult férfit.

"A helyszínen egy mentőautó és egy rohamkocsi személyzete tevékenykedett" - mondta el Szíjj Péter, az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója.

Szavai szerint a kimentés után "a helyszínen dolgozó mentők már csak a húszas éveiben járó fiatalember halálának beálltát tudták megállapítani".

Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 27 éves kisfaludi férfi halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×