Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A gyilkos is járt a kislétai temetésen?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egyik informátora állítja: a romák elleni támadásokkal gyanúsított férfiak egyikét látta a kislétai temetőben az áldozat temetésén - ismerteti a mai Népszabadság.

A romák ellen elkövetett, hat halálos áldozatot követelő sorozatgyilkosság négy gyanúsítottja közül az egyik nagy valószínűséggel részt vett a Kislétán augusztusban agyonlőtt B. Mária temetésén - közölte a Népszabadság tudósítójával egy neve elhallgatását kérő férfi, aki azt állította, hogy a háttérből segítette a Nemzeti Nyomozó Iroda munkáját.

Mint mondta, egy tévétudósításban az egyik gyanúsított jobb felkarján épp olyan tetoválást ismert föl, mint ami a temetésen látott gyanús férfin volt. (A gyanúsítottak közül K. Árpádnak van nagyméretű tetoválása a jobb felkarján.) Hozzátette: tájékoztatta a NNI munkatársát, mire azt a választ kapta, hogy ha gyanúsnak találta az illetőt, akkor le kellett volna fotóznia.

Az informátor beszámolt arról is: Vasmegyeren és Tiszarádon a tiszalöki gyilkosságot követő hetekben a helyiek sokszor láttak egy szürke, Honda típusú nagy motorral közlekedő, erős testfelépítésű ismeretlent, akinek látogatásai azután maradtak abba, hogy a tiszarádi romák bejelentették: éjszakai járőrszolgálatot szerveznek a faluban. A férfi szerint érdekes egybeesés, hogy a letartóztatott Cs. Istvánnak is szürke, Honda típusú nagy motorja van - írja a Népszabadság.