eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Zászlóshajó lesz a Heti Válaszból

Új médiaportfóliót szeretne létrehozni Fellegi Tamás, aki cégén, az Infocenter.hu Médiabefektetési Zrt.-n keresztül megvásárolta a Heti Választ. Borókai Gábor lapigazgató-főszerkesztő az InfoRádiónak azt mondta: az új tulajdonos nem kíván változtatni a hetilap irányultságán.

Jó ajánlatot kapott a Heti Válaszért a tulajdonos, Lantos Csaba, ezért adta el a lapot - mondta az InfoRádiónak Borókai Gábor lapigazgató-főszerkesztő.

Az újságot megvásárló Infocenter.hu Médiabefektetési Zrt. többségi (51 százalék) tulajdonosa Fellegi Tamás, akiről Borókai Gábor elmondta: az üzletember 1993-ban tért vissza az Egyesült Államokból, dolgozott a Matáv vezérigazgató-helyetteseként, és különféle vállalkozásokat indított, most pedig új médiaportfóliót épít, amelynek zászlóshajója a Heti Válasz lesz.

A médiavállalkozás bővülni fog, ám nem szándékozik újabb nyomtatottsajtó-termékeket vásárolni: az elektronikus médiában szerezne pozíciót - magyarázta a lapigazgató-főszerkesztő.

Borókai Gábor hozzátette: a tulajdonosok arról biztosították a Heti Válasz szerkesztőségét, hogy sem a lap irányultságát, sem tartalmát nem kívánják megváltoztatni.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×