eur:
394.39
usd:
369.42
bux:
65745.84
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Meghallgatta Kocsis Istvánt a BKV felügyelőbizottsága

A BKV felügyelőbizottsága (fb) hétfői ülésén meghallgatta Kocsis István vezérigazgatót, aki azt nyilatkozta, hogy nem érintett az Magyar Villamos Művek által kötött szerződésekben - mondta Székely Gábor, a felügyelőbizottság elnöke az ülést követő sajtótájékoztatón.

Kocsis István a bizottság nyilvánosságra hozott határozata szerint írásos nyilatkozatot tett arról is, hogy jelenleg semmilyen hatósági eljárásban nem érintett, és közhiteles dokumentumokkal bizonyította, hogy feleségének nincsen köze a Jadran nevű céghez - közölte.

Vitézy Dávid, a felügyelőbizottság Fidesz által delegált tagja az ülést követően azt mondta: még nem tudta átnézni azokat az iratokat, amelyeket Kocsis István átadott az fb-nek. Hozzátette: a városvezetőknek kell eldönteniük, hogy bíznak-e még Kocsis Istvánban.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×