eur:
393.08
usd:
367.46
bux:
0
2024. április 24. szerda György

A brutális vihar után ismét kánikula várható

Csütörtökig folyamatosan melegszik a levegő, majd a hétvégéig újabb lehűlés várható - mondta Fehér Balázs meteorológus. A sok napsütés miatt magas lesz az UV-B sugárzás, de extrém értékre nem számítanak a meteorológusok.

Nem lesz riasztás, mert nem valószínű vihar, és a szél is legfeljebb erős, 45 kilométer per órás fokozatot fogja majd elérni - mondta az InfoRádiónak Fehér Balázs, aki hozzátette: a sok napsütés miatt erősebb lehet az UV-B sugárzás, de nem lesz extrém erős.

Hétfőn nem lesz nagyon meleg: az átlagos hőmérséklet várható, 25 és 29 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

A meteorológus elmondta: a csütörtökig folyamatosan melegszik az idő, és pár napra visszatér a kánikula. Csütörtökön lesz a legmelegebb, akkor akár 38 fokra is számítani kell, de utána hétvégéig fokozatosan hűl a hőmérséklet.

Hangsúlyozta azonban, hogy a következő egy hétben nem kell számítani olyan viharra, amely szombaton tombolt országszerte.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×