eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk

Kik örülnek a kerékbilincsnek Debrecenben?

Kevesebb a szabálytalanul parkoló autó Debrecenben, amióta bevezették a kerékbilincset, s elszállítják a tilosban várakozó járműveket - közölte Lelesz György, a helyi közterület-felügyelet vezetője pénteken.

Tájékoztatása szerint naponta 15-25 közötti a "megbilincselt", illetve elszállított járművek száma. Eddig - a júniusi bevezetése óta - összesen 171 autó kerekére került rögzítőbilincs, s 150-et szállított el telephelyére a szolgáltatást közbeszerzési pályázaton elnyert Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt.

Lelesz György elmondta azt is: elsődleges céljuk, hogy rend legyen a városban, ezért elsősorban azokon a területeken ellenőriznek, ahol korábban - forgalomtechnikai, vagy környezetvédelmi szempontból - a legtöbb gondot okozták a tilosban parkoló gépkocsik.

A belvárosban, a Dósa Nádor téren, a Csapó utcán, a Nagyerdőben a gyógyfürdő környékén már szembetűnő a változás: egyre kevesebb a tilosban hagyott jármű - tette hozzá a debreceni közterület-felügyelet vezetője.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×