eur:
395.67
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Török Gábor: ennek a koalíciónak vége

A Vision Consulting igazgatója szerint a jelenlegi koalíció végét jelenti, ha a szabad demokraták visszahívják minisztereiket a kormányból. Török Gábor ugyanakkor arra is rámutatott: az SZDSZ lehetőséget adott a szocialistáknak egy újabb, más feltételekkel megkötendő együttműködésre.

Ha az SZDSZ ügyvivői testülete végrehajtja a párt parlamenti frakciójának kérését a miniszterek visszahívásáról, akkor ebben a formájában vége a kormányzati koalíciónak - mondta az InfoRádióban Török Gábor.

A politikai elemző ugyanakkor rámutatott: azzal, hogy a szabad demokraták várhatóan április 30-ai határidőt szabnak minisztereiknek, lehetőséget adnak egy újabb egyeztetésre.

Mint mondta, a miniszterelnök szombati éles szavai után a labda a szabad demokraták térfelén pattogott, és ők a lehető legkeményebben rúgták azt vissza, azt üzenve: a koalíció ebben a formájában nem működhet tovább - mondta Török Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×