eur:
394.89
usd:
370.61
bux:
65271.55
2024. április 19. péntek Emma

Tarlós: Amit Gyurcsány ma mondott, az kevés

A Fidesz népszavazási kampányának vezetője szerint a miniszterelnök bejelentése a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj április elsejei esetleges eltörléséről, már kevés. Tarlós István szerint a nép politikai ítéletet mondott.

A Fidesz népszavazási kampányának vezetője megköszönte a részvételt azoknak, akik elmentek a népszavazásra. Tarlós István a miniszterelnök bejelentése kapcsán, mely szerint ha a referendum érvényes és eredményes lesz, akkor április elsejétől eltörlik a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat, azt mondta: Gyurcsány Ferenc mondott, az már kevés, azt korábban kellett volna.

Az ellenzéki politikus szerint a kormánynak ebben a helyzetben "kutya kötelessége az intézkedéseket eltörölni. Ma azok nyertek, akik a népszavazás oldalára álltak".

Tarlós István szerint győzött a demokrácia, a nép politikai ítéletet mondott egy olyan kormány munkájáról, amely ígéreteivel ellentétesen dolgozott, egyben ítéletet mondott a neoliberális szellemiségről.

A Fidesz népszavazási kampányának vezetője hangsúlyozta: a várakozásnál sokkal magasabb volt a fővárosban a szavazási kedv.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×