eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Roma nőket támadtak meg Szigetváron

Két roma származású nőt bántalmazott öt fiatalember még kedden Szigetváron, a rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottakat - közölte a baranyai rendőrség sajtóreferense.

Takátsy Zoltán elmondta: nemzeti és etnikai csoport elleni erőszak bűntette miatt indítottak eljárást öt barcsi férfi ellen. A sértettek könnyű sérüléseket szenvedtek.

A gyanúsítottak jelenleg őrizetben vannak. A bűnügyi osztály kezdeményezni fogja az előzetes letartóztatásukat - közölte a sajtóreferens.

Mint mondta, a törvény a bűncselekményt kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.

A távirati iroda rendőrséghez közel álló forrásból úgy értesült, hogy a 17-20 év közötti feltételezett elkövetők a város főterén támadták meg az anyát és a lányát, akik egy moziból tartottak hazafelé.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×