eur:
392.91
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Gyurcsány-blog: "Itten mindenki meghülyült már?"

Egy antiszemitizmusról panaszkodó doktornő levelét idézi internetes naplójában a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerint a leírtak azt mutatják, hogy van még tennivaló az országban.

"Rékával - hívjuk így az egyébként valóságos történet, valóságos szereplőjét - internetes levelezős kapcsolatban állok. Időnként ír erről-arról, nem ritkán fanyar humorral, iróniával, én meg röviden válaszolok. (...) Réka pszichológus, egy vidéki kisvárosban dolgozik" - írta a kormányfő.

Gyurcsány Ferenc beszámol arról, hogy szerdán rövid üzenetet kapott levelezőpartnerétől, amelyben a pszichológus munkahelyi tapasztalatáról írt.

"Hétfőn jött hozzám egy házaspár, otthoni nyavalyák, iskolai nyűglődések a nagyfiúval. Már a végén járunk, amikor a férfi megjegyezte, kicsit tartottak ettől a beszélgetéstől, tudvalevőleg minden pszichológus zsidó, ahhoz meg ők nem járatják a gyereket" - idézi a levelet a kormányfő.

"Mondom, az baj, mert félig cigány vagyok, félig zsidó - gondoltam ettől majd észhez tér. De nem tért, ma írásos panaszt tett, hogy részint nincsen figyelembe véve az ő világnézete, részint emiatt meg van tagadva a gyermek kezelése. Csak azt sajnálom, hogy nem tettem hozzá: ráadásul néger és leszbikus. Mindig utólag jut eszembe a jó válasz" - tette hozzá "Réka".

A pszichológus végül feltette a kérdést: "Itten mindenki meghülyült már?" Gyurcsány Ferenc erre így reagált: "Mi tagadás, tényleg van itt még dolog, elég".

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Már fizetni kellett a velencei belépésért

Már fizetni kellett a velencei belépésért

Több mint 113 ezren léptek be Velencébe csütörtökön, de csak töredékük vette meg a fejenkénti öteurós belépőjegyet - közölte Velence polgármesteri hivatala a városban bevezetett fizetős belépési rendszer első napján. Április 25. nemzeti ünnep volt Olaszországban, ezért az átlagosnál magasabb volt a látogatók száma.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×