Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Havazással érkezett meg 2008

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ötven munkagép és 400 hómunkás takarítja a havat a főváros útjairól - közölte a Közterület-fenntartó helyettes szóvivője. Horváth László az InfoRádióban elmondta: a BKV járatai mindenhol, még a hegyi útvonalakon is rendben elindultak, de lényeges lassabban közlekednek.

Ötven munkagéppel és 400 hómunkással takarítja Budapest útjait a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat - közölte a cég helyettes szóvivője az InfoRádióban.

Horváth László az InfoRádióban elmondta: a BKV járatai mindenhol, még a hegyi útvonalakon is rendben elindultak, de lényeges lassabban közlekednek.

Horváth László hozzátette: megkezdték a szilveszter éjszaka után a köztereken maradt hulladék eltakarítását is. A társaság helyettes szóvivője azt kérte a háztulajdonosoktól, hogy tisztítsák meg a járdát ingatlanjaik előtt.

Késnek a vonatok

Csaknem félórát késnek a vonatok az éjszakai havazás miatt a Budapest - Szeged és a Budapest-Békéscsaba vonalon - közölte a MÁV sajtófőnöke.

Kavalecz Imre az InfoRádiónak elmondta: a Budapest - Debrecen - Nyíregyháza, valamint a Budapest - Hatvan - Somoskőújfalu szakaszon, illetve Miskolc és Jászberény térségében 10-15 perces késéssel járnak a szerelvények.

A MÁV sajtófőnöke szólt arról is, hogy a vasúttársaság munkatársai valamennyi vonalon takarítják a síneket és a váltókat.