eur:
393.83
usd:
368.29
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Havazás minden mennyiségben - nézegessen képeket!

Bár órák óta országszerte havazik, az utak járhatóak. A legtöbb hó Csongrádban és Békésben esett, ahol megközelíti a 30 centimétert. Az autópályákat folyamatosan járják a munkagépek, ekézik a havat. Budapesten is havazik, a fővárosban ötven munkagép és 400 hómunkás takarítja a havat.

Az órák óta tartó havazás ellenére országszerte mindenütt járhatóak az utak - közölte az Útinform munkatársa. Dél-Dunántúlon, a középső országrészben és Dél-Alföldön 15-20 centis hó esett, Csongrádban, Békésben megközelíti a hó vastagsága megközelíti a 30 centimétert.

Az autópályákat folyamatosan takarítják, és bár az utak havasak, latyakosak, hókásásásak, de járhatóak.

Az Útinform munkatársa szerint ez annak is köszönhető, hogy sehol nincs hófúvás, nagyon kicsi a forgalom és este 10-ig kamiontilalom van.

Budapesten lassabban, de járnak a BKV járatai

Ötven munkagép és 400 hómunkás takarítja a havat a főváros útjairól - közölte a Közterület-fenntartó helyettes szóvivője az InfoRádióban.

Horváth László elmondta: a BKV járatai mindenhol, még a hegyi útvonalakon is rendben elindultak, de lényeges lassabban közlekednek.

Késnek a vonatok

<

Kihasználják a szabadnapot
(fotó: Mihádák Zoltán) (képgaléria)

Csaknem félórát késnek a vonatok a havazás miatt a Budapest - Szeged és a Budapest-Békéscsaba vonalon - közölte a MÁV sajtófőnöke.

Kavalecz Imre az InfoRádiónak elmondta: a Budapest - Debrecen - Nyíregyháza, valamint a Budapest - Hatvan - Somoskőújfalu szakaszon, illetve Miskolc és Jászberény térségében 10-15 perces késéssel járnak a szerelvények.

A MÁV sajtófőnöke szólt arról is, hogy a vasúttársaság munkatársai valamennyi vonalon takarítják a síneket és a váltókat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×