eur:
394.31
usd:
370.33
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Karácsonyi roham: idén is hódít az elektromos fogkefe, sikeres a GPS

Az elektronikai cikkek lesznek az idén is a legnépszerűbb karácsnyi ajándékok - derül ki egy hazai piackutatásból. Várhatóan az mp4-lejátszókból és az autós navigációs rendszerekből fogyhat a legtöbb.

A tavalyi karácsonyi időszakban - novemberben és decemberben - leginkább az mp4-lejátszók, az elektromos fogkefék és a különböző szájhigiéniai termékek, a férfi és női szőrtelenítő eszközök, illetve a kenyérpirítók voltak a legnépszerűbbek - mondta az InfoRádiónak a Gfk Hungária Piackutató területvezetője.

Az LCD-tévét is sokan vásároltak az év utolsó két hónapjában, ezek azonban egész évben kelendőek voltak - közölte Sztupárt Andrea.

A nagyobb értékű termékek megvásárlásához általában hitelt is igénybe vesznek a fogyasztók, akiknek döntéseit erősen befolyásolják a különböző áruházláncok akciói - tette hozzá a területvezető.

Sztupárt Andrea elmondta: az idei karácsonyi szezonban minden bizonnyal ismét az elektronikai termékek lesznek a slágercikkek, a tavalyi sikertermékek mellett népszerűek lesznek az autós navigációs rendszerek is, mivel ezek ára jelentősen csökkent az év folyamán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×