eur:
392.78
usd:
366.18
bux:
66810.73
2024. április 25. csütörtök Márk

Továbbra sincs felelős a János kórházban

Megszüntette a Szent János Kórház főigazgatója ellen egy hónapja indított fegyelmi eljárást a Fővárosi Közgyűlés egészségügyi bizottsága. A testület szabad demokrata elnöke közölte: a vizsgálat szerint Kázmér Tibort nem terheli felelősség az intézményben egy hónapja történt liftleállások miatt.

A Fővárosi Közgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke az InfoRádióban azt mondta: a bizottság a fegyelmi biztos javaslatát hagyta jóvá, amely szerint nem igazolható a főigazgató közvetlen felelőssége az ügyben.

Szolnoki Andrea hozzátette: információik szerint a kórház gazdasági igazgatója sem írásban, sem szóban nem továbbította Kázmér Tibornak a liftekért felelős műszaki szakember jelentését, amely szerint az intézményben rossz állapotban van a felvonók többsége, és ez zavart okozhat a betegellátásban.

A szabad demokrata politikus hangsúlyozta: az egészségügyi bizottságnak nincs jogosultsága megnevezni a felelősöket. Azt mondta: úgy tudja, a főigazgató belső vizsgálatot indított az ügyben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×