eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk

Szonda: az InfoRádió és a Magyar Rádió honlapjai a legnépszerűbbek

Augusztusban az InfoRádió és a Magyar Rádió honlapját keresték fel legtöbben - derül ki a Szonda Ipsos és a Geminus Hungary közönségméréséből.

A felmérés során több mint 800 internetes oldal használati adatait vizsgálták meg, köztük több földi sugárzású rádió honlapját is - mondta az InfoRádiónak a kutatás vezetője.

Darvas Péter közölte: a 18-49 éves internetezők körében az inforadio.hu és a radio.hu oldalak voltak a legnépszerűbbek.

Augusztus hónapban a hazai internetezők 9 százaléka kereste fel legalább egyszer az InfoRádió, és 8 százaléka a Magyar Rádió oldalait - tette hozzá a kutatásvezető.

A 30 évnél fiatalabbak körében augusztusban a radio.hu, a Magyar Rádió honlapja volt a legnépszerűbb, az ennél idősebbeknél az inforadio.hu vezet, és ez igaz összesítésben is - magyarázta Darvas Péter.

Darvas Péter elmondta: a rangsor nem tükrözi pontosan, hogy melyik rádiónak mekkora a hallgatottsága, van köztük különbség abban, hogy milyen hatékonyan tudják hallgatóikat átirányítani online megjelenésük használatára.

Eltérő az egyes honlapok stratégiája is: egyes oldalaknál a hírszolgáltatás kerül előtérbe, máshol azonban a rádió műsorainak népszerűsítése, és azok online hallgathatósága a fő szempont.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×