eur:
392.56
usd:
366
bux:
66887.72
2024. április 25. csütörtök Márk

Csontváz figyelmeztetett a Kossuth téren: "Biztos nyomor" - képriport

Konszenzus született a magyar nép körében arról, hogy nem fogadják el az üzleti tőke bevonását az egészségügyi rendszerbe, a sztrájkolók ezért a rombolás ellen álltak ki - jelentette ki Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke a Kossuth téren tartott demonstráción.

Az elnök beszéde elején az egybegyűltekkel megtapsoltatta a sztrájkolókat, akik az egzisztenciájukat kockáztatva álltak ki a "rombolás ellen".

A tüntetésről szólva kijelentette: látszik, hogy az nem politikai demonstráció.

Az egészségügyi biztosítás privatizációjával még jobban kettészakad a társadalom, és ezért "nem engedhetjük, hogy a nemzeti kockázatközösséget felszámolják" - mondta Gaskó István.

A tüntetés után több száz ember a Kossuth téren maradt, őket a rendőrök szorították ki. A demonstráció utáni eseményekről itt olvashatnak!

A demonstrációról szóló részletes tudósításunkat itt olvashatják!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×