Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Lesznek, akiket kellemetlenül érint ez a sztrájk\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Vasi Volán csaknem ötven járata szerda reggel, a sztrájk ideje alatt is közlekedik - mondta az InfoRádiónak a társaság vezérigazgatója. Papp László hozzátette: ha nem lenne munkabeszüntetés, összesen 289 járatuk indulna útnak reggel 6 és 8 óra között.

Sikerült megegyezniük a Vasi Volán vezetőinek és az érdekképviseleteknek, így a társaság több busza is elindul szerda reggel: közlekednek majd a távolsági, a nemzetközi, a szerződéses járatok és néhány különjárat - mondta az InfoRádiónak a közlekedési társaság vezérigazgatója.

Papp László közölte: azok a helyközi autóbuszok is elindulnak majd, amelyek az éjszakai műszakban dolgozókat szállítják haza, amikor azonban elérkeznek a végállomásra, ott várják be a reggel nyolc órát.

Reggel hat és nyolc óra között a Vasi Volánnak összesen 289 járata indulna, ezek közül 49 közlekedik majd - tette hozzá a vezérigazgató.

"Természetesen lesznek, akiket kellemetlenül érint ez a sztrájk, de reményeink szerint a döntő többség problémája rendeződik" - mondta Papp László.

A Vasi Volán vezérigazgatója nem számít arra, hogy az utasok kártérítést követelnek majd a társaságtól, ha a sztrájk miatt nem tudnak eljutni úti céljukhoz.

Papp László hozzátette: a társaság nem kerülhette el a sztrájkot, ezért megpróbáltak mindent megtenni azért, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást tudják biztosítani az utasoknak a munkabeszüntetés ideje alatt is.

Hanganyag: Sigmond Árpád