eur:
393.26
usd:
367.68
bux:
66220.05
2024. április 25. csütörtök Márk

Szentesen tüntetők is várták Gyurcsány Ferencet

Csaknem száz tüntető fogadta a miniszterelnököt Szentesen csütörtök délután.

Az országjáró körúton levő Gyurcsány Ferenc a szentesi Megyeháza Konferencia és Kulturális Központba azután érkezett, hogy találkozott a helyi gazdálkodókkal. A kormányfő elleni demonstrációt a Jobbik helyi szervezete hívta össze, és azon a Magyar Gárda is képviseltette magát.

A fütyülést és bekiabálást a szervezők által sugárzott zene elnyomta, a tüntetők pedig nem jutottak a miniszterelnök közelébe, ugyanis kordon zárta le a teret.

A fórumra érkező Gyurcsány Ferencet a rendezvényen felállva, tapsolva több mint 300 ember fogadta.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Megtorpant a raktárpiac: csökkent a kereslet, emelkedtek az üresedési ráták

Megtorpant a raktárpiac: csökkent a kereslet, emelkedtek az üresedési ráták

2024 első negyedévében a teljes országos modern ipari/logisztikai állomány 5 103 595 négyzetmétert tett ki. Ebből a fővárosban és környékén található 3 522 155 négyzetméter, míg a regionális hazai állomány 1 581 440 négyzetméter - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből. 2024 első negyedévében nem történt új ingatlan átadása a fővárosban, a regionális piacokon pedig mindössze egy épület átadását rögzítették Debrecenben, ami 5650 négyzetmétert tett ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×