eur:
395.6
usd:
371.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Horváth Ágnes "rózsaszín retiküllel kószált" a hadszíntéren

A férje is elkísérte afganisztáni hivatalos látogatására Horváth Ágnes egészségügyi minisztert - derül ki a Magyar Nemzet írásából. Az útitárs nem fizetett a külföldi látogatásért, igaz, a szervezők azt állítják: utazása nem is jelentett többletköltséget.

"A magyar katonai missziók történetében példátlan, hogy egy miniszter az oldalbordáját is elutaztatja magával egy katonai műveleti területre" - írta a lap.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a "katonák egyébként is gondterhelten fogadták a teljes védőfelszerelést igénylő térségben a rózsaszín retiküllel kószáló Horváth Ágnest, akivel nehéz volt feltűnés nélkül közlekedni a tálib merénylők által egyre gyakrabban veszélyeztetett Baglan tartományban".

Vigyázat, a kapuk záródnak! Mire a mai húszévesek döntési pozícióba jutnának, a társadalmi mobilitás csatornái csaknem átjárhatatlanná szűkülnek. A gazdasági elit javarészt a jelenlegi potentátok gyermekeiből verbuválódik - olvasható a Népszabadságban.

A magyar gazdasági elit ugyanolyan zárt alakulat, mint 1990 előtt volt - állítják a szociológusok. Már akkor is szinte kivétel nélkül felsőfokú végzettségűek tartoztak ide, többségük nem volt párttag, bár az érdekérvényesítés informális politikai csatornáit azért igénybe vették - vélekedik Lengyel György szociológus, elitkutató, a Corvinus Egyetem tanára az elit új generációjáról.

A Világgazdaságból megtudhatják: a magyar dolgozók kevésbé elégedettek munkahelyükkel, mint tavaly, és kevesen érzik úgy, hogy a foglalkoztatójuk tisztességesen bánik velük.

Más a helyzet a 2007-es Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés nyertes vállalatainál, ahol évről évre emelkedik a munkavállalói elégedettség. Az idei díjazottak ma kapják meg a legkiválóbb foglalkoztatóknak járó országos elismerést: nagyvállalat kategóriában a Market Építő Zrt. lett az első helyezett, míg a kis- és közepes vállalatok közül a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. nyert.

Az idei évben már nem sok esélyt látnak arra a hazai befektetők, hogy a BUX új történelmi csúcsot állítson be - írja a portfolio.hu.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×