eur:
394.17
usd:
370.23
bux:
65674.48
2024. április 19. péntek Emma

Maró anyag miatt kiürítettek egy lakóházat Dorogon

Égési sérüléseket szenvedett egy férfi vasárnap hajnalban egy dorogi tömbház alagsorában, amikor a kezében összetört egy maró anyaggal teli üveg. Mivel a folyadékot egyelőre nem tudták azonosítani, a kárelhárítók elrendelték a ház kiürítését.

"Mivel a rendelkezésre álló eszközökkel a kiömlött anyagot nem sikerült beazonosítani, a helyszínen tartózkodó kárelhárítók hajnali négy órakor a ház kiürítéséről döntöttek, az érintett 40 ember ismerősökhöz, rokonokhoz távozott" - mondta a megyei katasztrófavédelem ügyleletes tisztje.

Maczkó József tájékoztatása szerint mintegy két liter barna színű, szúrós szagú folyadék ömlött ki a mosókonyhának használt szobában. A katasztrófavédelem nem rendelkezik az anyag azonosításához szükséges eszközökkel, ezért a folyadék meghatározását a dorogi veszélyeshulladék-égető munkatársai vállalták.

A baleset után a sérülést szenvedett 27 éves fiatalember saját maga hívta ki a mentőket, akik az esztergomi kórházba szállították. A férfi jól van, csak kezén és lábán található kisebb bőrpír.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×