eur:
394.22
usd:
370.38
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A szabálytalankodók fele külföldi

A hétvégén eddig 50 esetben büntettek a sztrádákon a rendőrök. Az autópálya-rendőrség vezetője az InfoRádióban elmondta: a szabálytalankodók fele magyar, fele pedig külföldi volt.

Simon Tamás hozzátette: a rendőrség országos közúti ellenőrzési akciójának célja, hogy kiszűrjék a szabálytalanul közlekedőket és a gyorshajtókat, ezen a hétvégén pedig segítsék a Forma-1-es Nagydíj magyarországi futamára érkezők folyamatos haladását az országban.

A szeptemberig tartó országos közútellenőrzéseken 500 rendőr vesz részt és összesen 100 sebességmérő műszert helyeznek el a különböző ellenőrzőpontokon.

A határőrség tájékoztatása szerint magyarországi átkelőkön zavartalan a forgalom. Kovács Iván szóvivő elmondta: elsősorban vasárnap délután - a Forma-1-es Magyar Nagydíj befejezése után - számítanak nagy forgalomra és várakozásra, elsősorban Hegyeshalomnál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×