eur:
395.12
usd:
371.08
bux:
65119.45
2024. április 19. péntek Emma

Önállóan lélegzik Toller László

Gép segítsége nélkül, önállóan lélegzik Toller László pécsi polgármester, akit júniusi autóbalesete óta intenzív osztályon kezelnek - derül ki a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinika igazgatójának közleményéből. Dóczi Tamás professzor közlése szerint a beteg állapota stabil, semmilyen szövődmény nem veszélyezteti intenzív osztályos rehabilitálását.

A klinikaigazgató sem Toller László sérüléseiről, sem arról nem közölt információkat, miként halad a polgármester fokozatos ébresztése, amelynek megkezdéséről július 11-én tájékoztatott.

Toller László szocialista országgyűlési képviselő június 19-én, a 61-es úton Tamási és Dombóvár között szenvedett balesetet. A politikust és gépkocsivezetőjét, akik súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, mentőhelikopter szállította Pécsre. A sofőr azóta belehalt sérüléseibe.

Az orvosi szakvélemények tudatában a közelgő önkormányzati választásokra tekintettel az MSZP pécsi küldöttértekezlete 10 napja úgy döntött, Toller László helyett Tasnádi Pétert, a Baranya Megyei Közgyűlés alelnökét jelöli Pécs polgármesterének.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×