eur:
394.9
usd:
370.81
bux:
65148.44
2024. április 19. péntek Emma

Folyamatosan altatni kell Toller Lászlót

Továbbra is stabil Toller László állapota, de az országgyűlési képviselőt folyamatosan altatják - közölte a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója.

Folyamatosan altatják Toller László szocialista parlamenti képviselőt, akinek autóját hétfőn szorította le az útról egy előző gépkocsi, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Pécs polgármesterének "állapota stabil, tartósan intenzív terápiára szorul, többek között folyamatos altatásra" - közölte Dóczi Tamás professzor.

A Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója hozzátette, hogy a politikus állapotáról a jövőben rendszeres tájékoztatást adnak.

Így történt a baleset

Pécs szocialista polgármesterének gépkocsiját hétfőn a 61-es úton Tamási és Dombóvár között szorította le az útról egy, egyszerre két kisteherautót szabálytalanul előző személykocsi.

A politikust szállító szolgálati autó sofőrje megpróbált kitérni, eközben leszorult az útpadkára, amely megdobta a járművet. A polgármestert és gépkocsivezetőjét mentőhelikopter szállította Pécsre.

Toller Lászlót még aznap este az idegsebészeti klinikán, sofőrjét a baleseti és kézsebészeti klinikán megműtötték.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×