eur:
394.09
usd:
365.69
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így élnek a magyar politikusok: Veres János

Péntek délelőtt óta nyilvános a magyar országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozata. Veres János pénzügyminiszter számos ingatlan tulajdonosa, és övé egy gyógyszertár harmada.

Veres János vagyonnyilatkozata szerint számos ingatlannal rendelkezik. Örökölt egy nyírbátori, 120 négyzetméteres családi házat, emellett a városban van még egy 200 négyzetméteres háza, és egy 72 négyzetméteres lakás negyede is az övé.

Felerészt tulajdonosa egy debreceni lakásnak és egy garázsnak, egy vásárosnaményi nyaralónak, és tulajdonrésze van egy hajdúszoboszlói társasüdülőben is.

Harminc hektár szántó, erdő...

Nyírbátorban, Piricskén és Bátorligeten vannak szántói, erdői, gyümölcsösei és szőlője, összesen több mint 30 hektárnyi területen

Csaknem 34 millió forint értékű értékpapírral is rendelkezik, emellett 6 millió forintot tart a bankban, számlakövetelése pedig meghaladja a 169 millió forintot.

Társtulajdonosa egy kereskedelmi szolgáltató kft.-nek, és övé a Nyírbátori Tésztaipari Kft. is, valamint egy gyógyszertár harmada.

Veres János pénzügyminiszteri fizetése 1 millió 234 ezer 300 forint, megyei önkormányzati képviselőként pedig 144 ezer forintot keres.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×