eur:
394.29
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Megtalálták az elsodort kisfiú holttestét

Megtalálták annak a 8 éves kisfiúnak a holttestét, aki vasárnap esett egy megáradt patakba a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajólászlófalván.

A miskolci mentőszolgálat illetékese az Inforádiónak elmondta: a gyerek testét csaknem 1 kilométerre sodorta el a falutól az áradás.

A fiú 3 társával meg akarta nézni a Sajóba ömlő Harica patakot, de a partról a vízbe csúszott és elsodorta az ár.

Lehóczki László, a miskolci speciális mentők vezetője korábban az Inforádióban elmondta, hogy többször le kellett állítaniuk a kutatást, mert a patak sodrása miatt életveszélyessé vált az akció.

A víz magával sodorta az egyik kereső-búvárt is, de őt társai kimentették a vízből.

Tovább keresik az Ipoly folyóba esett, majd eltűnt egy férfit is. Király Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ügyeletese elmondta: a férfi barátjával, és annak gyermekével borult a folyóba, de a többieknek nem esett bajuk.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×