eur:
394.74
usd:
371.29
bux:
65904.68
2024. április 16. kedd Csongor

Lendvai Ildikó: pongyolában nem lehet randevúzni

Nem zárta ki az adóemelés lehetőségét az MSZP frakcióvezetője. Lendvai Ildikó az Inforádió Aréna című műsorában azt mondta: vannak olyan adónemek, amelyeket csökkenteni lehet, és vannak olyanok, amelyeket emelni kell.

A szocialista politikus hangsúlyozta: az igazságosság jegyében szükség van a gázártámogatási rendszer átalakítására is, hogy a tehetősek ne kapjanak ugyanannyi segítséget, mint a rászorultak.

Az MSZP frakcióvezetője szólt arról is, hogy a takarékosságot az államon kell kezdeni.

Hangsúlyozta: a mostaninál jóval kevesebb minisztériumot terveznek, és csökkentik az állami vezetők számát; emellett szigorítani kívánják az országgyűlési képviselők juttatásainak rendszerét is.

Lendvai Ildikó közölte: haladéktalanul meg kell kezdeni a hiányt újratermelő nagy elosztórendszerek reformját, de a szociális juttatások, a nyugdíjak és a reálbérek csökkentésére nincs szükség.

A frakcióvezető azt mondta: egyelőre nem beszél a kormányprogramnak arról a részéről sem, amelyben egyetértés van az MSZP és az SZDSZ között.

Ezt - mint mondta - egy "nem emelkedett női példával" magyarázná meg: ifjúkorában, ha számára fontos emberrel akart találkozni, randvúzni, soha az életbe nem ment el félig fésülten vagy pongyolában.

Hangsúlyozta: most is számunkra fontos emberekkel, az országgal akarnak találkozni, az emberekkel akarják megismertetni a programot, ezért nem állnak elő pongyolában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×