eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Gyurcsány: váljon mozgalommá az MSZP

Sok változást ígért az MSZP őszi kongresszusára Gyurcsány Ferenc a választási kampányban részt vevő aktivistáknak és munkatársaknak. A szocialista miniszterelnök-jelölt közölte: nyitott, hatékony párttá, sőt, időnként mozgalommá kell válni. Gyurcsány Ferenc kemény őszt vár.

"Õsztől tovább kell vinni az eddigi lendületet" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc azon a rendezvényen, melyen megköszönte az aktivisták és munkatársak választási kampányban végzett munkáját.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint nyitott, demokratikus, hatékony párttá, sőt, időnként mozgalommá kell válni. Az átalakulás egyik célja, hogy minél több fiatal számára váljon vonzóvá az MSZP - mondta Gyurcsány Ferenc.

A szocialista politikus szerint az ősz egyébként is kemény lesz, hiszen az önkormányzati választások előtt újabb kampány következik, majd a sok változást ígérő pártkongresszus.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×