eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Deutsch-Für: az MSZP titkosszolgálati eszközöket használ a Fidesz ellen

A Fidesz szerint az MSZP titkosszolgálati eszközöket alkalmaz a párt vezetőivel szemben. Ezt a párt kampányfőnöke közölte.

"A Fidesz sikeresen kiugrasztotta a nyulat a bokorból; az MSZP maga szolgáltatott bizonyítékot arról, hogy kétségbeesett hatalomféltésből minden aljasságra képes: a Szövetség mai tatai zártkörű megbeszélésén lehallgatták a Fidesz elnökét, Orbán Viktort" - írta közleményében Deutsch-Für Tamás.

Közölte: napok óta biztos információik voltak arról, hogy a választási kampány utolsó időszakában titkosszolgálati eszközök felhasználásával próbálják befeketíteni a Fideszt és annak vezetőit.
A kampányfőnök azután írta közleményét, hogy Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára lejátszott egy hangfelvételt, amelyen Orbán Viktor arra kéri a Fidesz aktivistáit, hogy vasárnap is biztassák a szavazókat, és ha kell, vigyék is el őket autóval voksolni.

A Fidesz elnöke a felvétel tanúsága szerint hozzátette: ő maga is saját hangján buzdítja majd a választókat, amiért "az OVB biztos elmarasztal, a jogászok megvédenek, aztán jó napot!"

"Éppen ezért ma Orbán Viktor olyan felszólalást tartott, amellyel teljes mértékben le lehetett leplezni a szocialisták - immár az emberi jogokat is sárba tipró - botrányos akcióját. Orbán Viktor - a szocialista lehallgatási akciót feltárandó - szándékosan olyan kijelentéseket tett, mellyel megtévesztette és óvatlanná tette a Fidesz ellen titkosszolgálati eszközöket bevetőket" - írta Deutsch-Für Tamás.

Hozzátette: ma lelepleződött a hatalom minden személyiségi jogot, erkölcsöt, a politika íratlan szabályait durván letaposó gépezete.

"Most már a napnál is világosabb lehet mindenki számára, hogy gátlástalan emberekkel, a diktatúra valódi örököseivel van dolgunk, akik a hatalom elvesztésétől való félelmükben bármire képesek. A magyar embereknek vasárnap együtt, összefogva, pártállásra, politikai szimpátiára tekintet nélkül kell a leghatározottabb nemet mondaniuk a rendszerváltoztatás eredményeit balról veszélyeztető újabb alantas, antidemokratikus támadásra!" - írta Deutsch-Für Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×