Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Deutsch-Für: az MSZP titkosszolgálati eszközöket használ a Fidesz ellen

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Fidesz szerint az MSZP titkosszolgálati eszközöket alkalmaz a párt vezetőivel szemben. Ezt a párt kampányfőnöke közölte.

"A Fidesz sikeresen kiugrasztotta a nyulat a bokorból; az MSZP maga szolgáltatott bizonyítékot arról, hogy kétségbeesett hatalomféltésből minden aljasságra képes: a Szövetség mai tatai zártkörű megbeszélésén lehallgatták a Fidesz elnökét, Orbán Viktort" - írta közleményében Deutsch-Für Tamás.

Közölte: napok óta biztos információik voltak arról, hogy a választási kampány utolsó időszakában titkosszolgálati eszközök felhasználásával próbálják befeketíteni a Fideszt és annak vezetőit.
A kampányfőnök azután írta közleményét, hogy Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára lejátszott egy hangfelvételt, amelyen Orbán Viktor arra kéri a Fidesz aktivistáit, hogy vasárnap is biztassák a szavazókat, és ha kell, vigyék is el őket autóval voksolni.

A Fidesz elnöke a felvétel tanúsága szerint hozzátette: ő maga is saját hangján buzdítja majd a választókat, amiért "az OVB biztos elmarasztal, a jogászok megvédenek, aztán jó napot!"

"Éppen ezért ma Orbán Viktor olyan felszólalást tartott, amellyel teljes mértékben le lehetett leplezni a szocialisták - immár az emberi jogokat is sárba tipró - botrányos akcióját. Orbán Viktor - a szocialista lehallgatási akciót feltárandó - szándékosan olyan kijelentéseket tett, mellyel megtévesztette és óvatlanná tette a Fidesz ellen titkosszolgálati eszközöket bevetőket" - írta Deutsch-Für Tamás.

Hozzátette: ma lelepleződött a hatalom minden személyiségi jogot, erkölcsöt, a politika íratlan szabályait durván letaposó gépezete.

"Most már a napnál is világosabb lehet mindenki számára, hogy gátlástalan emberekkel, a diktatúra valódi örököseivel van dolgunk, akik a hatalom elvesztésétől való félelmükben bármire képesek. A magyar embereknek vasárnap együtt, összefogva, pártállásra, politikai szimpátiára tekintet nélkül kell a leghatározottabb nemet mondaniuk a rendszerváltoztatás eredményeit balról veszélyeztető újabb alantas, antidemokratikus támadásra!" - írta Deutsch-Für Tamás.