Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kuncze: a Fidesz feladta programját

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az SZDSZ elnöke szerint a Fidesz feladta választási programját azzal, hogy MDF oldaláról javasol miniszterelnök-jelöltet a jobboldal számára, a választások második fordulójára. A Fidesz visszautasította az SZDSZ-es vádakat.

Kuncze Gábor az InfoRádióban azt mondta: az MDF programja homlokegyenest ellenkezője a Fideszének.

A szabad demokrata politikus kijelentette: egyelőre nem lehet tudni, kiről van szó, mi a programja, miért csinálja ezt Orbán Viktor.

Szerinte az ellenzéki vezető egyetlen célja, hogy magához ragadja a hatalmat. "Ha Fidesz szavazó lennék, biztos, hogy otthon maradnék" - jelentette ki.

A Fidesz: az SZDSZ cselédpárt

"Az a párt tart kioktató szónoklatot programról és miniszterelnök-jelöltről, amely ezek közül egyikkel sem rendelkezik. Képes volt ugyanakkor a legcsekélyebb lelkiismeret-furdalás nélkül elárulni a rendszerváltoztatást, és néhány év alatt a rendszerváltoztató, öntudatos, antikommunista pártból az utódpárt hűséges kiszolgálójává, cselédpártjává válni" - írta a Fidesz-kampány kommunikációs vezetője.

Hozzátette: a rendszerváltoztatást ma is fontosnak érző emberek méltán várhatnak el nagyobb önmérsékletet, szerénységet az egykor antikommunizmusáról híres SZDSZ-től, mely most a szocialistáknak hálálkodik, hogy segédkezett a szabad demokraták parlamentben tartásához.