eur:
395.25
usd:
365.65
bux:
65394.23
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Cumi Cum Laude Gyurcsány Ferencnek

A szocialisták miniszterelnök-jelöltje nyerte a Magyar Demokrata Fórum által alapított Cumi Cum Laude-díjat, mivel a szavazók szerint Gyurcsány Ferencé a választási kampány legpopulistább mondata. Második Orbán Viktor, a Fidesz kormányfő-jelöltje, a harmadik Hiller István MSZP elnök lett.

Cumi Cum Laude, azaz Arany Cumi-díjat nyert Gyurcsány Ferenc, mint a választási kampány legpopulistább mondatának tulajdonosa. Az MSZP kormányfő-jelöltje a 11 200 szavazat 38,97 százalékát kapta az "Új földosztást és földértékesítő programot kell hirdetni" mondatért.

Második helyezett a Fidesz miniszterelnök-jelöltje lett a szavazatok 37,08 százalékával. Orbán Viktornak a "teljes foglalkoztatottság, adó- és tb-járulékcsökkentéssel" programját értékelték populistának az MDF honlapján szavazók.

A dobogó legalsó fokára a szocialista pártelnök került. A szavazók 12,25 százaléka gondolta úgy, hogy Hiller István azon mondata, mely szerint az MSZP nem fog beszállni a felesleges ígéretlicitbe, populistának tekinthető.

Az Arany, Ezüst és Bronz Cumit a nyertesekhez hétfőn juttatja el az MDF.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×